søndag 28. november 2010

Julestemning og duftlystips! :)

Endelig er det første søndag i advent, en dag jeg har ventet på lenge! :) Jeg elsker jula, og når stjerna lyser i vinduet, det spraker i vedovnen og snøen daler utenfor, da er jeg i mitt rette element.

Det er jo helt fantastisk at det faktisk snør i dag! For en start på adventstiden! :) Og endelig kunne jeg tenne den store krukken med Spiced Orange, som har stått på stuebordet og ventet så lenge. Mens duften av nellikappelsin spredde seg i stua satte jeg på julemusikk, og jeg og min lille sønn dansa litt på stuegulvet ;) 


Det er sikkert flere av dere som tenner juleduftlys for første gang i dag, så jeg tenkte at det passer fint med noen duftlystips! På yankeestore.no er det en hel del tips på denne siden, men jeg tar med de aller viktigste her.

*Smeltelys må ikke tennes frittstående! De smelter fullstendig og renner over sine bredder, så må stå i passende holder.
*Tenner du et duftlys i glasskrukke, la det brenne til voksen er smeltet helt ut til kanten, hver gang du brenner det. Slik unngår du at lyset brenner seg ned i et hull.
*For å unngå sot på glasskrukkene, eller at lysene ryker, sørg for at veken ikke er lengre enn ca 1/2 cm. Begynner lyset å ryke når det har brent en stund, slukk det og trim veken til 1/2 cm før du tenner det igjen.

Følger du disse tipsene vil du få mer glede av duftlysene dine, de vil vare lengre og holde seg bedre! :)

Har du meldt deg på konkurransen om å vinne et Yankee Candle Beanswax duftlys? Del link, verv facebookvenner og skriv hvilken av de seks beanswaxduftene du ønsker deg som premie som kommentar under det forrige innlegget. For øyeblikket er det bare fem påmeldte, så her er vinnersjansene store!

Ha en koselig adventstid! :)

Hilsen Renate :)

6 kommentarer:

 1. Koselig!! Jeg og Madelén har vært på Stjernedryss i advent i kirka idag, og ho dansa! :-) Kjempekoselig start, som ga skikkelig julestemning! Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å prøve Spiced Orange jeg også;) Bestemoren min har visst kjøpt den til meg!

  SvarSlett
 3. Ja, da har du virkelig noe å glede deg til, Linda, den er helt nydelig! :)

  Hørtes koselig ut med adventssamling i kirka :)

  SvarSlett
 4. Så bra;) blir spennende!
  Kommer du til å få inn yankee canles lip balm? Så akkurat denne review`en på youtube nå, og de høres veldig bra ut! :
  http://www.youtube.com/watch?v=MtxW7xl9Jas

  SvarSlett
 5. Ja, jeg har sett disse, ser veldig bra ut! Venter egentlig bare på at den nordiske leverandøren skal ta dem inn. Blir de tilgjengelige der tar jeg dem inn med en gang! :)

  SvarSlett