tirsdag 16. november 2010

Nye duftlys fra Yankee Candle i nettbutikken! :)

I går fikk jeg endelig varene jeg bestilte forrige fredag, så i dag har jeg jobbet med fotograferingen og å få lagt duftlysene ut i nettbutikken. For en måned siden startet jeg opp to nye kategorier i nettbutikken, duftposer og en egen duftserie som heter World Journey. Jeg har lovet kundene at det skal dukke opp flere og flere produkter her etterhvert, og i dag har jeg lagt inn èn ny duftpose; Water Garden, og to nye dufter i World Journey; Himalayan Air og Pacific Coconut.
Water Garden Duftpose

Himalayan Air Duftlys

Pacific Coconut Duftlys


Kundene har også den siste måneden vært flinke til å si i fra hvilke Yankee Candle duftlys de vil ha, og det har resultert i at vi har tatt inn tre nye dufter. French Vanilla - en lekker duft av vanilje, myk og søt som vispet krem. Macintosh - Så utrolig ekte at du nesten kan kjenne smaken av eple. Cranberry Chutney - En deilig påminnelse om thanksgiving middager, den friske duften av tranebær med hint av appelsin og rosiner.

Disse tre nyhetene finner du her: Yankee Candle Duftlys nyheter.Vanilje duftlys fra Yankee Candle

Duftvoks, Cranberry Chutney

Epleduften Macintosh.Vi har også et stort utvalg i juledufter, mye forskjellig, men felles for dem alle er at de skaper julestemning når man brenner dem. :)
Ønsker dere alle en fin uke, og send gjerne duftønsker til post@yankeestore.no, eller bli med på giveaways på facebooksiden vår.

2 kommentarer:

  1. Den på bilde nr to så ut til å være noe jeg liker! :-) Har hatt julereportasje her idag, og da brant jeg "Home Sweet Home"-juleduften for å få julestemning! ;-) Ha en super kveld! Klem

    SvarSlett
  2. Gleder meg til å lukte :)
    { Natalie }

    SvarSlett