lørdag 6. november 2010

Messe, nye varer og omtale i KK! :)

I det siste har det vært så mye å gjøre, både med butikken og annet, at jeg ikke har fått tid til å skrive blogginnlegg, men nå tar jeg meg tid, mellom vasking av hus og posting av pakker! ;) Messa vi var med på for to helger siden gikk kjempefint, og vi fikk vist butikken frem for folk i nærmiljøet.

Jeg og Kristin på messe :)

Litt av duftvoksutvalget vi hadde med. 

Da jeg stod i kassakø på Rimi tidligere i dag så jeg at det stod på forsiden av det nyeste KK at det i  bladet var en guide hvor de anbefalte de beste nettbutikkene til juleshoppingen. Jeg måtte jo sjekke for moro skyld, og jammen stod ikke YankeeStore.no der!! :) Det var en hyggelig overraskelse, håper det er mange som leser bladet! ;)
Ny bestilling er lagt inn hos leverandør, og to av kundeønskene som er med denne gangen er French Vanilla og Cranberry Chutney. Jeg har prøvd French Vanilla tidligere, og vet at den er helt nydelig, med en ren, ekte vaniljeduft. Men Cranberry Chutney er helt ny for meg, så det blir spennende! :)
I tillegg kommer en fantastisk epleduft som heter Macintosh.
På YankeeStore.no har Kristin samlet en del produkter som vi selger mye av til menn, og som menn vi kjenner har sagt at de liker best, og vi anbefaler disse som farsdagsgaver. Det er jo ikke så lenge til nå, men bestiller man innen tirsdag skal det gå fint å få varene før søndag.

Ønsker dere en god helg, selv skal jeg feire min sønns ettårsdag i morgen, så jeg får vaske videre! :)

1 kommentar:

  1. Gøy med nye varer, og superbra med omtale i KK!! :-) Ha en fin, avslappende kveld etter feiringen! Klem

    SvarSlett