mandag 22. november 2010

Yankee Candle Beanswax duftlys :) og vinner av konkurransen trukket!

Vi har runda 3700 medlemmer på facebook!! :) Vi trekker en vinner hver gang vi når et nytt hundretall, og denne gangen er det *Janne Elton* som vinner en Cranberry Chutney duftvoks. Send adresse til post@yankeestore.no :) Når vi har fått 100 medlemmer til, altså ved 3800 medlemmer, trekker vi igjen, men denne gangen trekker vi ikke bare èn, men fem vinnere! For å være med deler du link, inviterer facebookvennene dine og skriver hvilken duft du ønsker deg som premie under blogginnlegget. Se utvalget i duftvoks her: Yankee Candle Duftvoks :)

Nå har jeg nettopp lagt ut Beanswax duftlysene i nettbutikken! :) Yankee Candle Beanswax duftlys er laget med 100% naturlig soyavoks,  og inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer eller farger. Og metallboksen lyset kommer i er resirkulerbar. Bra for miljøet, altså! :)

Yankee Candle Beanswax duftlys i duften Homemade Cake.

Yankee Candle Beanswax duftlys i duften Nature`s Orchard.
Disse lysene er ikke nye i Yankee Candle`s sortiment, men nye her på YankeeStore. :)

Jeg har tatt inn seks forskjellige dufter: Warm Spice, Homemade Cake, Nature`s Orchard, Silvery Moon, Open Space og Beach Holiday. Du kan se dem her: Yankee Candle Beanswax duftlys

Kristin har sett at det er mange som har problemer med å finne gaver å legge i pakkekalenderen, og vi fant ut at dette er en perfekt sak for meg, som elsker adventskalendere og har planlagt hva som skal være i mine barns pakkekalendere lenge før midt første barn ble født... ;)
Så følg med her i morgen, da kommer det tips til pakkekalendere, enten det er til små barn, store barn, kjæresten eller en venninne.

Ha en fin kveld! :)

10 kommentarer:

 1. Sylvi Saltnes Torstrup22. november 2010 kl. 18:41

  Så kjekt at dere trekker fem stk nå, vi er jo ganske mange så vinnersjangsene er jo minimale og da er det greit å få ganget det opp fem ganger.

  Jeg vil gjerne ha christmas cookie som ønske

  SvarSlett
 2. Clean cotton!!!;-))

  SvarSlett
 3. Ja, det hjelper på vinnersjansene det! :)

  SvarSlett
 4. Farmers Market

  SvarSlett
 5. Winter Wonderland, Christmas Cookie eller Cinnamon Stick ;-)

  SvarSlett
 6. Delt. Ønsker meg silvery moon.

  Christine Alsing

  SvarSlett
 7. Invitert å delt linken på min side..Om jeg skulle vinne ønsker jeg meg Silvery moon:))

  SvarSlett