onsdag 1. desember 2010

Julegavetips til alle på listen din (2010)! :)

 
 
Julegavetips til bestemor :)
De fleste av oss har noen på julegavelisten som har alt. Min bestemor røpet for en stund siden systemet hun har kommet opp med for å få brukt alle pyntegjenstandene som fyller skapene hennes, siden hun ikke har plass til å ha alt fremme. Bestemor fortalte at når jeg ringer og sier at jeg kommer på besøk, setter hun et par pynteting inn i et skap, og tar frem et par ting hun har fått av meg.

Og gjør selvfølgelig tilsvarende når andre besøker henne. Jeg sa at dette måtte da være slitsomt å holde greie på, og det sa bestemor seg helt enig i. "Hva ønsker du deg til jul da?" spurte jeg. "Noe jeg kan bruke opp!" var svaret.


Julekaffe fra Bedrekaffe.no
Jeg tror bestemor snakker for mange eldre mennesker, så det hotteste julegavetipset til den som har alt er ikke noe å ha det i, men noe som kan brukes opp! :)


Så julegavetips 2010 til bestemor, bestefar eller andre som har alt de trenger og litt til er:
God te, deilig julekaffe, fin sjokolade, duftlys i favorittduften, luksuriøs såpe, en god vin, flaxlodd eller noen hjemmelagede småkaker. :)Flere julegavetips
Hvis jeg skal gi forskjellige julegavetips til mann, kvinne, gutt, jente, bror, søster, kjæreste, venn eller venninne, kan jeg skrive mange sider, så jeg gjør det litt enklere.

Her er en enkel step by step liste som jeg selv bruker hvert år for å finne den perfekte julegaven til alle på listen.
Hello Kitty er populært blant jenter
og selges i mange forskjellige
butikker i Norge.

1. Tenk på personen du skal kjøpe gave til.

2. Notèr et par ting du vet denne personen liker.
Har hun en favorittfarge? Vet du om en figur, tv-serie eller et band han liker? Har hun nevnt noe de siste ukene om noe hun trenger? Har han en favorittbutikk? Har hun noen spesiell interesse eller hobby?


3. Fant du noen gode opplysninger å gå ut ifra i punkt 2, gå videre med disse:

- Skal du handle til en 9 år gammel jente som elsker Hello Kitty, gå inn på en hvilken som helst lekebutikk eller barneavdelingen på H&M, og plukk et eller annet med denne figuren på.

- Er mottakeren en gutt på 18 som syns at AC/DC er verdens beste band og svart er den fineste fargen, gå på nettet og kjøp en t-skjorte eller genser med AC/DC på.

- Er det din bilinteresserte far som skal få gave, kan kanskje et abonnement på et bilmagasin være spennende?

- Hvis det er din blakke søster som elsker å handle på Gina Tricot du skal kjøpe gave til, kan et gavekort være midt i blinken. 
Du velger gaven utifra det du vet om den enkelte.

4. Fant du ingenting du kan gå etter i punkt 2, eller kjenner du kanskje ikke personen godt nok til å vite disse tingene?
Kjøp en av tingene som står under julegavetips til den som har alt. Dette er tips til gaver som er populære hos de aller, aller fleste, uansett alder, kjønn og interesser. Med unntak av vinen da, her er det kanskje best å holde seg til aldersgrensen… ;)

Trenger du en liten ekstragave som ikke koster all verdens? Da kan du ta en titt på denne siden :)

Lykke til med julegavehandelen, alle sammen! :)

Hva er ditt beste julegavetips?
Og hva ønsker du deg til jul?

5 kommentarer:

 1. Takk for mange gode tips :)

  Mitt beste julegavetips varierer jo ettersom hvem jeg skal kjøpe til, men pleier også å kjøpe noe som kan brukes opp til bestemor! Hun er veldig glad i duftlys så kommer nok til å kjøpe ett eller to til henne i år :)

  Ellers så anbefaler jeg bøker. Her gjelder det jo å vite hva personen liker å lese da :)

  I år ønsker jeg meg kremer, shampo/balsam, smykker, klær og bøker :)

  Klem fra Fredrikke

  SvarSlett
 2. I år skal jeg lage en del hjemmelagde ting. Ellers blir det en del fotografier til besteforeldre og oldemor- det er alltid stas.

  Selv ønsker jeg meg duftlys (Yankeestore, selvsagt) og god te + kvalitetssjokolade.

  Mvh, Mai

  SvarSlett
 3. Mange gode tips, Fredrikke og Mai! :)

  Jeg ønsker meg også god sjokolade :) Mmmm... :)

  SvarSlett
 4. Du er genial på julen!!! :-) Masse gode tips her!! Idag har jeg rydda, pyntet og brent "home sweet home" duften, det er julestemning det!! Klem

  SvarSlett
 5. Takk for det :)
  Ja, Holiday Home Sweet Home er den aller beste juleduften! :) Jeg brenner fortsatt Spiced Orange, den grønne krukka kommer ikke frem før litt nærmere julaften ;)

  SvarSlett