søndag 5. desember 2010

De beste juletegnefilmene og vinneren av konkurransen! :)


Da Kristin for et par måneder siden la ut "liker"-knappen på yankeestore.no hadde vi 13 medlemmer. I dag har vi 4000!!! :) :) :)
Det er helt vanvittig mange, og vi feirer med å trekke en vinner!

Denne gangen ble det ***Anette Byberg***! Anette vinner et Yankee Candle Beanswax duftlys i duften Homemade Cake. Send adressen din til post@yankeestore.no :)
 
Yankee Candle Beanswax duftlys i duften Homemade Cake.

I går satt jeg og så på små filmsnutter på youtube, julefilmer med Donald Duck og Mikke Mus og gjengen. Og noen andre gamle juleklassikere. Så tenkte jeg at kanskje dere som leser bloggen også ville se litt, så jeg har samla de jeg liker aller best i en liste her:
Hvilken er din favoritt julesnutt?
Legg gjerne link i kommentarfeltet om du har tips til noen jeg ikke har tatt med her!

Ønsker dere en koselig adventssøndag! :)

7 kommentarer:

 1. Jeg ønsker deg en strålende søndag, klem fra Sissel.

  SvarSlett
 2. Koselig!! :-) Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 3. Så kooooos!;D takk for linker! Dette vil ungene like!

  SvarSlett
 4. Gratulerer til vinnerne:)

  Min favoritt fra disney er snipp og snapp med pluto og mikke, når de hugger juletre og skal pynte det hjemme.

  Min mor har den dag idag, faktisk ett kubbelys som er formet akkurat som snapp i det han kler på seg den nisseluen og later som han er ett av lysene. :) Det lyset har hun hatt så lenge jeg kan huske tilbake. Men det er bare til pynt, blir ikke tennet på!! :)

  klem fra siv anita

  SvarSlett
 5. Det er vel den Pluto`s Christmas tree det, Siv Anita. :) Det lyset din mor har ville ikke jeg brent opp heller hadde jeg hatt det! ;)

  Takk for at dere titter innom, hyggelig at du likte linkene, Linda :)

  SvarSlett
 6. Sylvi Saltnes Torstrup7. desember 2010 kl. 14:52

  Plutos christmas tree er en av mine favoritter og jeg har porselensfigurer av juletreet, mikke, snipp og snapp, pluto og gaver og så donald,dolly og langbein som står ute å synger, slik som den slutter og selvfølgelig er gjerdet med og noen pakker som kan være rundt juletreet.

  SvarSlett
 7. Firkløveren? :) Jeg har dem jeg også, har faktisk akkurat satt dem opp for en time siden! :) Det er så koselig å sette dem opp hver jul, og trekke opp spilledåsa i juletreet. Når Deck the halls låter fra treet, da er det jul! :)

  SvarSlett