mandag 11. oktober 2010

Ny blogg! :)

Hei!
Jeg heter Renate og driver nettbutikken YankeeStore.no, hvor vi selger duftlys fra Yankee Candle med tilbehør, og forskjellige Rosebud Salve leppepomader. Dette er min første blogg, og her vil jeg skrive om butikken min, om alle de flotte nye varene vi får inn, og om konkurranser og give-aways. Jeg vil gjerne ha en tettere kontakt med kunder og andre interesserte, for å få vite hva slags produkter dere ønsker dere og hva som er viktig for dere når dere handler i en nettbutikk. :)
De siste nyhetene som har kommet inn hos YankeeStore er tre nye juledufter, Sparkling Snow, Welcome Christmas og Christmas Cupcake. Hvis du har prøvd noen av dem må du gjerne skrive litt om hva du synes! :)

Vi har også fått en ny leppepomade, den originale Rosebud Salve, i tube.På facebook har vi en konkurranse på gang akkurat nå, og du kan se reglene og delta her:
Det flotte designet på konkurransen er det min medhjelper Kristin som har laget. :)

2 kommentarer:

 1. Gratulerer med bloggen Renate!! ble kjempefin jo!! :)

  Har kjøpt både christmas cupcake og welcome christmas hos dere og de lukter sååå godt! :) Kommer nok til å handle mer når det nærmer seg jul. Flere venner og familiemedlemmer som kommer til å få julegave derfra tenker jeg :)

  Lykke til videre med bloggingen! :)

  - Fanta :)

  SvarSlett
 2. :-) Hei!! Så bra Yankeestore har kommet med egen blogg!! Greit å kunne følge med på nyheter her, så jeg har lagt meg til som følger, og legger deg til i blogglisten min!! Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett