torsdag 24. november 2011

Quick Scents er helt genialt!

Vi har fått inn Quick Scents, og jeg testet en med en gang. Lyset brenner i litt over tre timer, som lovet, og det dufter mye! :) Når det er ferdig brent ligger det kun igjen en liten metallbit som siste rest av veken sitter igjen i, og den er det bare å ta ut og kaste, så er holderen klar for et nytt lys. Eller - når vi får inn refills - en ny duft! :)
Sånn ser innpakningen ut, og vi har den i 4 dufter foreløpig. Midnight Jasmine, Clean Cotton, Vanilla Cupcake og Sun & Sand.
En annen nyhet er disse "lampeskjermene". Kjempesøte som julepynt, og de gjør at duftlyskrukkene blir enda mer til pyntegjenstander. De passer til både medium og store krukker. Vi må selge dem i 2-pakning for å ha mulighet til å sende dem i posten på en forsvarlig måte, men det er jo sikkert mange som vil ha matchende uansett. :)
Så har vi fått 5 tidligere utgåtte dufter, Vanilla Clouds, Cucumber & Cantaloupe, Tulips, Blueberry Muffin og Magnolia. Disse er produsert i begrenset opplag, kun i store krukker, og vil finnes på markedet så lenge lageret rekker. Hvis du har kjent til Yankee Candle i mange år så husker du kanskje noen av dem? :)
Wine Collection er også på plass, serien består av tre dufter; Napa Valley Sun, Vineyard og Grapevine & Oak. Kjempesøte krukker, litt annerledes enn de klassiske Yankee Candle krukkene.

Julegavehandelen er i full gang, og hvis du har tenkt å gi duftlys i julegaver har vi enda flere gavesett enn før. Og tiden er også inne for å anskaffe seg årets juleduftlys, for til søndag er det "lov" å tenne dem! :) Hva er din favoritt blant juleduftene? :)


2 kommentarer:

  1. Winter wonderland <3

    SvarSlett
  2. Enig :) Winter Wonderland er min favoritt og!! Den er SÅ go :)
    { Natalie }

    SvarSlett