søndag 27. november 2011

I dag snør det her inne... :)

Endelig er dagen her: vi kan ta frem julepynten! :) Jeg har lenge sett frem til at denne flotte flasken med Sparkling Snow duftolje skal få komme ut av plasten! Har for anledningen laget litt "snø" for å hjelpe litt på julestemninga, for ute er det dessverre ingenting ennå... ;)
Denne flasken skal få stå på badet mitt, jeg har en hylle der som jeg alltid pynter til jul. Yankee Candle Reeds finnes også i Sparkling Cinnamon, for dere som liker krydderdufter til jul. Søt flaske med masse julestemning. :) Kjøper man en slik flaske, varer den garantert hele jula! :)
En annen ting jeg har sett frem til er å tenne denne krukken med Winter Wonderland. Jeg vet at den er julefavoritt nummer 1 for mange av dere, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor... :) Den lukter helt nydelig, og fra nå av skal den stå på stuebordet og brenne hver dag fremover mot jul.

Ønsker dere alle en koselig adventssøndag! :)

Mvh,

Renate :)

3 kommentarer:

  1. Så koselig! Her brennes det også Winter Wonderland :)

    SvarSlett
  2. Winter wonderland har jeg ikke prøvd enda, får bli med i neste bestilling den da!! :-) Adventstiden er koselig, gleder meg til julebarnetv begynner jeg :-) Klem

    SvarSlett
  3. Å ja, julebarnetv! <3 :) Det gleder jeg meg også til! :)

    SvarSlett