fredag 21. oktober 2011

Vinn DITT gavesett i spennende konkurranse! :)

Bli med på denne litt uvanlige konkurransen! :) Hos YankeeStore.no har vi mange fine gavesett, som passer til forskjellige mennesker og anledninger. Julegave, bursdagsgave, barselgave, mors- eller farsdagsgave eller kanskje bare en liten gave til deg selv? Nå vil vi ha DIN hjelp til å sette sammen et nytt og spennende gavesett! :) Her kan du se noen eksempler på gavesett vi har satt sammen selv:
Mother & Baby mini heter dette settet, som er helt perfekt som barselgave. Et Baby Powder duftlys til de nybakte foreldrene og en supermyk, nydelig liten bamse til det nyfødte barnet. Bamsen er fra svenske, anerkjente Bukowski. Pris 223,-
Begynnerpakken duftvoks er navnet på denne pakken, der du får prøve fem av de beste duftene Yankee Candle har å by på. Den hvitmalte aromalampen passer i de fleste hjem, og gjør seg derfor bra i et gavesett. Pris 189,-Her er en tilsvarende begynnerpakke i smeltelys, der vi har valgt tre av de mest populære Yankee Candle duftene - dufter som passer for de fleste - og satt dem sammen med en fin frostet holder. Pris 99,-
Vi har også en del gavesett som kommer ferdige fra Yankee Candle, her kan dere også hente inspirasjon. Christmas Memories inneholder 12 smeltelys i juledufter, pakket inn i en flott "bok". Super gave til den som elsker julen og julens dufter. Pris 345,-
Gavesettet 3 friske dufter er det aller mest populære settet vi har, antakelig mye på grunn av prisen :) men også fordi settet er satt sammen av tre veldig gode dufter som passer godt sammen. Pris 250,-

Har du funnet litt inspirasjon til å sette sammen ditt eget gavesett? :) Ta en titt på alle de 13 gavesettene våre, men husk at det vi er ute etter er en ny og spennende sammensetning av produkter... :)

Hvordan delta?
Sett sammen et gavesett av produkter du finner hos yankeestore.no - som oppfyller kriteriene under her - og skriv forslaget som kommentar inne på konkurransesiden i nettbutikken. Max to forlag pr deltaker.

Gavesettet skal
* ha en verdi på mellom 200,- og 400,- (legg sammen prisene på enkeltproduktene)
* ha en fin fargesammensetning (se for deg produktene side om side på et bilde)
* passe sammen som et sett (f.eks ikke tre duftvoks og en smeltelysholder)
* ha et navn som passer til innholdet (du bestemmer et navn du synes passer på gavesettet)

Hva er premien? Lager du et gavesett vi liker veldig godt - begynner vi å selge gavesettet her hos YankeeStore.no, under navnet som du har funnet på :) - og du får hele gavesettet du har satt sammen i premie! :)

Hvor mange vinner? Det er ingen begrensninger på premiene her - får vi ett forslag som er bra nok til å brukes blir det èn vinner - får vi syv gode forslag - ja, da blir det syv vinnere da! :)

Forklar gjerne hvorfor du syns produktene i gavesettet ditt passer så bra sammen, og kanskje hvilken anledning gavesettet passer best til - men dette er ingen krav. :)

Gleder meg sååå til å se alle forslagene deres!! :)

Mvh Renate, YankeeStore.no

2 kommentarer:

  1. Spennende konkurranse, nå skal jeg inn å se og tenke litt! :-) Og kanskje bestille litt.. ;-) KLEM

    SvarSlett
  2. Gøy konkurranse :) Har deltatt <3

    SvarSlett