lørdag 2. juli 2011

Yankee Candle Sweet Strawberry på tilbud og mye nytt! :)


Månedens tilbudsdufter for juli ble annonsert på facebook og i nyhetsbrev i går, og ikke overraskende har Sweet Strawberry flydd ut av hyllene. Dette er første gangen vi har tilbud på den populære duften, og mange benytter muligheten til å hamstre litt av favorittduften sin! :)
Den andre duften som er på tilbud med 25% rabatt er Midsummer`s Night, en mørk og maskulin duft, med blant annet musk og mahogny.
Nå har vi fått kokosnøttduft til bilen! Håper å få Coconut Bay eller en annen kokosduft i duftlys også etterhvert, men foreløpig finnes det dessverre ikke hos leverandøren.
Dette er en tydeligvis en gammel slager, da jeg lette på nettet etter en duftbeskrivelse av Mom`s Apple Pie, fant jeg mange omtaler av den i forum, og de fleste var fra folk som lurte på hvor man kunne få tak i den. Det er en såkalt "retired" duft, det vil si at den ikke blir laget lenger, og da blir den ettertraktet hos ivrige Yankee Candle samlere. :)
Elektrisk duftenhet til å sette i stikkontakten er stilige greier! Og når den søte, lille flasken med duftolje er tom kan man kjøpe refill i andre dufter! Det var en kunde som spurte etter denne, men jeg ble nysgjerrig og måtte prøve en selv da jeg pakket dem opp. Vi kommer nok til å ta inn disse i flere Yankee Candle dufter. Har du forslag til hvilke? Si i fra! :)
Macintosh er også blant duftene som ikke er så lette å få tak i lengre. Epleduft er jo veldig etterspurt, så vi har prøvd å få tak i alt vi kan, og frem til Yankee Candle lanserer en ny ren epleduft (vi har mange krydrede, men det er den rene epleduften dere oftest spør etter) så får vi klare oss med disse fire produktene. :)

Ønsker alle en god sommer, og god ferie til de som er så heldige å ha begynt på den! :)

Hilsen Renate - YankeeStore.no

3 kommentarer:

 1. Stilig design på retro machintosh duftlyset :) Finnes det i krukker også?

  Sweet strawberry er favorittduften min så her må det hamstres litt!

  Ha en fin sommer!

  Klem siri

  SvarSlett
 2. Hei Siri :)
  Den finnes dessverre ikke i krukker lengre, men vi har dette designet på smeltelys og duftvoks.
  Sweet Strawberry er kjempegod, ja! :)

  Ønsker deg også en fin sommer! :)

  Hilsen Kristin - Yankeestore

  SvarSlett
 3. Forslag til den der i kontakten: Garden Hideaway, Beach Walk, Baby Powder ++ ;-)

  SvarSlett