torsdag 30. juni 2011

Wedding Day, sommerbilder og inspirasjon til badet.

Wedding Day kan brukes som en liten bryllupsgave, som pynt på bordet under bryllupsfesten, eller som gave på bryllupsdagen til mamma, søster eller en venninne. Den har en mild og behagelig duft som passer de fleste. (Alle bilder er tatt av Kristin, ute og inne hos Mia som driver interiørbloggen og nettbutikken Mias Interiør.)

 Kjekt med en Clean Cotton Travelspray i vesken når man er i selskap eller på farten. Så liten at den passer i de aller fleste vesker.
 Sweet Strawberry og Garden Hideaway, to helt forskjellige dufter, som begge gir oss assosiasjoner til sommer og sol. :) :) :)
 Clean Cotton Reeds passer fint i litt større rom. Her står den på en kommode i stua hos Mia. De porøse trepinnene settes i flasken som inneholder duftolje, og oljen trekkes opp i pinnene så duften spres godt. Supert hvis du ønsker at det skal dufte godt hele tiden, og du er redd for å glemme å slukke levende lys.
 Fresh Cut Roses i medium krukke, sammen med to roser som er alt annet enn "fresh cut", men det ble fint likevel. ;)
Clean Cotton er en super baderomsduft. Ren og frisk, slik man helst vil at det skal lukte på badet. Og trenger man en ekstra øyeblikkelig boost, kan det være fint å ha en Roomspray stående. Den ble for en stund siden anbefalt på en blogg av en småbarnsmor som mente den var perfekt å ha hvis man akkurat hadde skiftet en bleie på et barn og det ringte på døra. :)
 Har du et lite bad kan det være nok å henge opp en Car Jar, gjerne på en søt knagg som den Mia har på badet sitt. :) Vi har 15 forskjellige dufter i Car Jars nå, den aller nyeste er Coconut Bay, som kom inn for et par dager siden.
Fluffy Towels og Baby Powder er også gode dufter å ha på badet, og krukkene er jo flotte dekorasjoner. Fluffy Towels er min baderomsfavoritt for tiden! :) Ønsker du litt svakere duft, kan du kjøpe smeltelys og ha i en fin holder i stedet. :)

Hvilke dufter bruker du på badet? :)

3 kommentarer:

  1. Brenner fluffy towels på badet :) Fått mye positiv tilbakemelding fra gjester som synes den dufter nydelig :) :) :)

    SvarSlett
  2. Har beach walk stående på badet, tenner den når vi har gjester, men den sprer en deilig duft bare ved å stå der og! :-)

    SvarSlett
  3. Masse fin inspirasjon :) Så lurt å bruke Car Jar andre plasser enn i bilen! Jeg har Clean Cotton Reeds i gangen.. Den er helt genial der! Der er jo ett rom vi ikke oppholder oss i, så kan være skummelt med brennende lys! Men det er jo også det første rommet alle gjester møter,så da er det koselig med en velduftende velkomst ;) Jeg har fått mye skryt av den :)

    SvarSlett