mandag 17. desember 2012

Gode, konkrete "i-siste-lita" gavetips!

Vi hjelper deg til å gjøre "i-siste-lita-gaven" til den beste gaven under treet! :) 
Til den som er glad i søtt, prøv noe fra Eat Dessert First. Til den som tilbringer mye tid i bilen, velg et knippe gode dufter i Car Jars. Kjenner du en mann som har sitt eget kontor, "furtebu", verksted eller kanskje røykerom, velg et skikkelig mannelys - Man Candles. 

Til den som elsker duften av nyvasket hus, men ikke er så glad i å vaske... velg et produkt i duften Clean Cotton. Til en som er litt glemsom og ikke bør ha levende lys er Reeds duftoljer eller With A Twist en super gave. Til kjæresten, hva med en bukett røde roser som dufter i ukesvis og aldri visner? :) 

Hos de fleste eldre damer er Fresh Cut Roses en sikker vinner, og kjenner du noen som nettopp har blitt mamma eller pappa er et av disse to gavesettene midt i blinken. Fortsatt i villrede? Vanilje sies å være den duften flest mennesker liker, og hvem blir ikke glad for et gavesett med litt å velge i? 
Og skulle ikke gaven rekke frem før jul, print ut et bilde av det du har kjøpt, lim det inn på et koselig julekort og skriv at mottakeren har en gave til gode som kommer snart... Pakk pent inn, og vips - du har en flott gave. :) Alle liker å ha noe å glede seg til! :) 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar