lørdag 10. september 2011

Det knitrer i vedovnen... :)

For første gang i høst knitrer det livlig i støpejernsovnen. Høstkulda har kommet krypende, også hit til Sørlandet de siste dagene. Men for oss som er glad i duftlys er det ingen grunn til å fortvile! :) Tenn et lys i din favorittduft og nyt duften, varmen og det levende lyset, som vil lyse opp starten på høsten for deg.
I dag har jeg lagt en Yankee Candle duftvoks i en skål og satt den oppå vedovnen! :) Så nå lukter det nydelig av Kitchen Spice i hele huset... :) Hvis du vil prøve dette må du forsikre deg om at skålen tåler den høye varmen.
Utover høsten kommer det masse nyheter hos YankeeStore.no, flere enn vi noensinne har hatt på èn sesong! :) Det neste du kan glede deg til nå er Halloweenduftene, som i år for første gang er tilgjengelig her i Norden. Disse duftene kommer mot slutten av måneden, og vi skal si i fra med en gang de er her, på blogg, nyhetsbrev og facebook! :)
GIVEAWAY! :)
Har du meldt deg på nyhetsbrevet? Det kan du gjøre til høyre på denne siden. Gjør du det i dag eller en av de andre dagene som er igjen av september, er du med i trekningen av tre pakker med alle lysene du ser på bildet over her! :) Blir du trukket ut, vinner du altså ett smeltelys av hver av de nye høstduftene. Vinnerne annonseres i nyhetsbrevet 1. oktober, og bare der... ;)
Ønsker dere en varm og koselig høstkveld! :)

2 kommentarer: