tirsdag 22. januar 2013

De 6 vinnerne er trukket! :)

Det var stor deltakelse på giveawayen denne gangen! :) Takk til alle som har deltatt, vi har trukket ut 6 vinnere som får sine duftønsker oppfylt: Janne Kari Viken

Monica Karin 

Beate Kjenndalen

Linda Maria Wangen

Anneli (med blogg) 

Livy (med blogg) GRATULERER! :) Send fullt navn og adressen deres til post@yankeestore.no, så kommer det snart en duftende pakke i posten... 

Og til dere som ikke vant; det er fortsatt SALG på veldig mange gode dufter! :) 

Mvh Renate 
søndag 20. januar 2013

En liten giveaway... :)

For å feire det neste runde tallet på følgere av YankeeStore.no's facebookside, vil vi ha en liten giveaway! :) Den dagen vi runder 6000, trekker vi ut 6 vinnere som får 6 smeltelys hver! 


Dere som vinner kan selv velge premiene blant de 83 duftene vi for øyeblikket har i smeltelys. Og mens du leter frem favorittene dine, trykk gjerne på "anbefal" nederst på siden! :) Vil du være med? 

Alt du trenger å gjøre er å skrive i din kommentar på dette blogginnlegget; hvilke dufter du vil ha dersom du vinner! Det er selvfølgelig helt greit å velge flere lys i èn duft hvis du har en klar favoritt, men det er jo en kjempefin sjanse til å prøve nye dufter :) I skrivende stund har vi 5962 følgere, så det blir nok trekning i løpet av uken som kommer! 

Mvh Renate, YankeeStore.no

tirsdag 1. januar 2013

Stort JANUARSALG på Yankee Candle starter i dag!

JANUARSALG på Yankee Candle! :) Fresh Cut Roses og Fluffy Towels er månedens tilbudsdufter, i tillegg har vi salg på over hundre andre varer! (Ny leveranse på månedens dufter ventes inn ca 5/1, så ikke fortvil om noe er utsolgt - det kommer mer! :))
Ta en titt på januarsalget vårt, de beste kuppene forsvinner fort! :)