søndag 27. november 2011

I dag snør det her inne... :)

Endelig er dagen her: vi kan ta frem julepynten! :) Jeg har lenge sett frem til at denne flotte flasken med Sparkling Snow duftolje skal få komme ut av plasten! Har for anledningen laget litt "snø" for å hjelpe litt på julestemninga, for ute er det dessverre ingenting ennå... ;)
Denne flasken skal få stå på badet mitt, jeg har en hylle der som jeg alltid pynter til jul. Yankee Candle Reeds finnes også i Sparkling Cinnamon, for dere som liker krydderdufter til jul. Søt flaske med masse julestemning. :) Kjøper man en slik flaske, varer den garantert hele jula! :)
En annen ting jeg har sett frem til er å tenne denne krukken med Winter Wonderland. Jeg vet at den er julefavoritt nummer 1 for mange av dere, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor... :) Den lukter helt nydelig, og fra nå av skal den stå på stuebordet og brenne hver dag fremover mot jul.

Ønsker dere alle en koselig adventssøndag! :)

Mvh,

Renate :)

torsdag 24. november 2011

Quick Scents er helt genialt!

Vi har fått inn Quick Scents, og jeg testet en med en gang. Lyset brenner i litt over tre timer, som lovet, og det dufter mye! :) Når det er ferdig brent ligger det kun igjen en liten metallbit som siste rest av veken sitter igjen i, og den er det bare å ta ut og kaste, så er holderen klar for et nytt lys. Eller - når vi får inn refills - en ny duft! :)
Sånn ser innpakningen ut, og vi har den i 4 dufter foreløpig. Midnight Jasmine, Clean Cotton, Vanilla Cupcake og Sun & Sand.
En annen nyhet er disse "lampeskjermene". Kjempesøte som julepynt, og de gjør at duftlyskrukkene blir enda mer til pyntegjenstander. De passer til både medium og store krukker. Vi må selge dem i 2-pakning for å ha mulighet til å sende dem i posten på en forsvarlig måte, men det er jo sikkert mange som vil ha matchende uansett. :)
Så har vi fått 5 tidligere utgåtte dufter, Vanilla Clouds, Cucumber & Cantaloupe, Tulips, Blueberry Muffin og Magnolia. Disse er produsert i begrenset opplag, kun i store krukker, og vil finnes på markedet så lenge lageret rekker. Hvis du har kjent til Yankee Candle i mange år så husker du kanskje noen av dem? :)
Wine Collection er også på plass, serien består av tre dufter; Napa Valley Sun, Vineyard og Grapevine & Oak. Kjempesøte krukker, litt annerledes enn de klassiske Yankee Candle krukkene.

Julegavehandelen er i full gang, og hvis du har tenkt å gi duftlys i julegaver har vi enda flere gavesett enn før. Og tiden er også inne for å anskaffe seg årets juleduftlys, for til søndag er det "lov" å tenne dem! :) Hva er din favoritt blant juleduftene? :)


søndag 20. november 2011

Vinnerne av gavesett-konkurransen! :)

Yankee Candles nye juledufter for 2011.

Dere har kommet med en del forslag til nye gavesett, og vi har valgt ut 3 av dem som vinnere. De tre nye settene ble valgt ut rett etter kl 12 i dag, ble så fotografert og er allerede nå til salgs i nettbutikken!

Første vinner er Linda Knutsen med settet "En hvit jul". Settet inneholder en liten krukke Winter Wonderland, en frostet holder og to smeltelys; White Christmas og Sparkling Snow. Så blir det ikke snø på julaften kan du uansett feire en hvit jul inne... :) Ordinær pris på varene er 208,- men vi setter prisen ned til 199,-
Neste vinner er Beate Myran Bendixen med "The Magic of Christmas". Settet inneholder en liten krukke Christmas Eve, smeltelysholderen Christmas Village og tre smeltelys; Christmas Tree, Red Apple Wreath og White Christmas. Her kan du lade opp til den store dagen med de tre smeltelysene, og til slutt tenne krukken på julaften... :) Ordinær pris på varene er 257,80. Prisen på settet blir 239,-
Det siste settet vi valgte er "En perfekt sommerdag" fra Silje Rasmussen. Settet inneholder Coconut Bay Roomspray, liten krukke med Island Spa, Beach smeltelysholder og tre sommerlige smeltelys; Beach Walk, Sun & Sand og Beautiful Day. Perfekt for den som lengter etter sommeren... :) Ordinær pris på varene er 333,50. Prisen på gavesettet blir 319,-
Gratulerer til vinnerne!! :) Er du en av dem får du ditt sett hjem i postkassen, så snart vi har fått adressen din. Send til post@yankeestore.no :)

Vi har mange andre gavesett også, og de selger fort ut nå som det nærmer seg jul. Veldig fine til julegaver, i tillegg til at du sparer penger i forhold til ordinære priser. Ta en titt! :)

Ha en fin kveld! :)
Mvh Renate, YankeeStore.no





onsdag 9. november 2011

Nam nam... Vanilla Cupcake...

Har nå Vanilla Cupcake i seks varianter, i tillegg til leppepomade og håndrens som man kun får i dette gavesettet.
Denne flasken er så fin! :) Gjennomsiktig med snøkrystaller både foran og bak. Sparkling Snow Reeds blir nok en del av julepynten i år! :)
Den nye serien My Favourite Things er seks dufter inspirert av sangen fra musikalen Sound of Music. Hørt den? :) Teksten er sånn:

Raindrops on roses and whiskers on kittens
Bright copper kettles and warm woolen mittens
Brown paper packages tied up with strings
These are a few of my favorite things

Cream colored ponies and crisp apple strudels
Doorbells and sleigh bells and schnitzel with noodles
Wild geese that fly with the moon on their wings
These are a few of my favorite things

Girls in white dresses with blue satin sashes
Snowflakes that stay on my nose and eyelashes
Silver white winters that melt into springs
These are a few of my favorite things

When the dog bites
When the bee stings
When I'm feeling sad
I simply remember my favorite things
And then I don't feel so bad

Duftene finnes enkeltvis og som to forskjellige gavesett. Ta en titt på dem! :)
Endelig er "lillebroren" til aromalampen Love Melts Snowmen her! :) Passer perfekt sammen, og man kan forsterke duften ved å brenne smeltelys og duftvoks i samme duft, eller lage en spennende ny duft ved å brenne to forskjellige.

Det var bare et bittelite utvalg av nyhetene, som stadig strømmer på...
Juleduftene er kanskje også aktuelt å begynne å se litt på? :) I år er det 20 å velge mellom, i tillegg til noen flotte gavesett. Ha en fin kveld! :)