fredag 26. august 2011

De heldige (og flinke) vinnerne! :)

Dere fikk i oppgave å sette sammen tre dufter til denne holderen. Vi har testet de mest spennende forslagene, og kommet frem til at disse tre var de aller beste:

Nina Berg med forslaget Midnight Jasmine, Ocean Blossom og Island Spa :)
HildeR med forslaget Baby Powder, Vanilla Lime og Wedding Day :)
Mai (A cup of my tea) med forslaget French Vanilla, Sparkling lemon og Vanilla Lime :)

Gratulerer til alle vinnerne, og tusen takk til alle som har deltatt for mange gode forslag og tilbakemeldinger! :) Gøy å høre at dere synes det var en morsom konkurranse, kanskje vi gjør noe lignende en annen gang! Ta kontakt på post@yankeestore.no dersom du er en av vinnerne.

Vant du ikke denne gangen? Holderen koster 89,- og du kan fylle den med dine tre favoritt-smeltelys for 87,-

Her har det tordnet så kraftig at strømmen har gått to ganger mens jeg skrev dette innlegget. Håper været er bedre hos dere!! :) Ha en flott helg, folkens! :)

tirsdag 9. august 2011

En liten sniktitt på høstnyhetene :)


Høstnyhetene! De er ikke i butikken enda, men de kommer hit senest 1. september, og det gleder vi oss til! :) Fem spennende høstdufter, to i kategorien Food & Spice, og tre i Fresh.

Yankee Candle`s dufter er delt inn i fem kategorier: Fresh - friske dufter, Food & Spice - krydder og bakervarer, Fruit - frukt, Floral - blomster og Festive - juledufter.

Vil du at sommeren skal vare litt lenger? Beach Collection krukkene brenner i opptil 150 timer, så kjøper du en nå kan den vare langt utover høsten! :)
Ha en fortsatt god sommer, nyt hver eneste soldag så lenge vi har dem! :)
Og husk å melde deg på konkurransen som pågår! Trekningen blir mot slutten av august. :)