søndag 31. juli 2011

Vinn din egen Yankee Candle mix og stilig lysholder!


En av augusts nyheter er denne tøffe smeltelysholderen med plass til tre lys! Man kan bruke tre like for å få en sterkere duft, men mye morsommere er det å bruke den til å lage sin egen personlige duftmix :) Vi deler ut tre slike holdere, med tre smeltelys i hver. Vinnerne blir de som kommer med de beste eller mest spennende forslagene til duftsammensetninger! Velg tre dufter blant alle disse smeltelysene. :)

To enkle ting gjør du for å delta:

* Skriv kommentar under dette innlegget, der du skriver hvilke tre dufter du tror vil dufte godt sammen i denne holderen. (Velg dufter blant smeltelysene i linken over)
* Link til innlegget på facebook eller blogg - eller legg deg til som følger.

Lykke til! :)

fredag 29. juli 2011

Bak hvert navn er en tragisk historie


En uke har gått.
I aviser og blogger leser vi om å ta hverdagen tilbake.
Og for mange av oss er det mulig å etter hvert gå tilbake til hverdagen.

For andre, vil det ta lang, lang tid før de i det hele tatt kan begynne på veien tilbake til et normalt liv. Bak hvert enkelt navn vi leser i avisene finnes det mange pårørende, og en dypt tragisk historie.

En ung gutt som har mistet sin kjæreste.
En mor som har mistet sitt eneste barn.
En jente som har mistet sin kjære bror.
En mann som har mistet sin elskede kone.
En liten gutt som aldri igjen får se sin store, sterke pappa.

Noen sitter ved en sykeseng på intensiven og ber om at det snart skal komme et livstegn.
Mange har sett og opplevd ting de vil bære med seg for alltid.

Når man står mitt oppi en stor sorg kan det virke urettferdig at verden utenfor går videre. For andre igjen er det en trøst å se at ikke alt stopper opp. Det er ikke lett å vite hva man skal gjøre.
Hendelsen har satt sine spor hos oss alle. Men for å ikke gi morderen rett, skylder vi ofrene å gå tilbake til et så normalt liv som vi kan klare, hver enkelt av oss. La samholdet og kjærligheten Norge nå viser at vi er i besittelse av, komme de hardest rammede til gode.

Med vennlig hilsen
Renate, YankeeStore.no

lørdag 2. juli 2011

Yankee Candle Sweet Strawberry på tilbud og mye nytt! :)


Månedens tilbudsdufter for juli ble annonsert på facebook og i nyhetsbrev i går, og ikke overraskende har Sweet Strawberry flydd ut av hyllene. Dette er første gangen vi har tilbud på den populære duften, og mange benytter muligheten til å hamstre litt av favorittduften sin! :)
Den andre duften som er på tilbud med 25% rabatt er Midsummer`s Night, en mørk og maskulin duft, med blant annet musk og mahogny.
Nå har vi fått kokosnøttduft til bilen! Håper å få Coconut Bay eller en annen kokosduft i duftlys også etterhvert, men foreløpig finnes det dessverre ikke hos leverandøren.
Dette er en tydeligvis en gammel slager, da jeg lette på nettet etter en duftbeskrivelse av Mom`s Apple Pie, fant jeg mange omtaler av den i forum, og de fleste var fra folk som lurte på hvor man kunne få tak i den. Det er en såkalt "retired" duft, det vil si at den ikke blir laget lenger, og da blir den ettertraktet hos ivrige Yankee Candle samlere. :)
Elektrisk duftenhet til å sette i stikkontakten er stilige greier! Og når den søte, lille flasken med duftolje er tom kan man kjøpe refill i andre dufter! Det var en kunde som spurte etter denne, men jeg ble nysgjerrig og måtte prøve en selv da jeg pakket dem opp. Vi kommer nok til å ta inn disse i flere Yankee Candle dufter. Har du forslag til hvilke? Si i fra! :)
Macintosh er også blant duftene som ikke er så lette å få tak i lengre. Epleduft er jo veldig etterspurt, så vi har prøvd å få tak i alt vi kan, og frem til Yankee Candle lanserer en ny ren epleduft (vi har mange krydrede, men det er den rene epleduften dere oftest spør etter) så får vi klare oss med disse fire produktene. :)

Ønsker alle en god sommer, og god ferie til de som er så heldige å ha begynt på den! :)

Hilsen Renate - YankeeStore.no