torsdag 30. juni 2011

Wedding Day, sommerbilder og inspirasjon til badet.

Wedding Day kan brukes som en liten bryllupsgave, som pynt på bordet under bryllupsfesten, eller som gave på bryllupsdagen til mamma, søster eller en venninne. Den har en mild og behagelig duft som passer de fleste. (Alle bilder er tatt av Kristin, ute og inne hos Mia som driver interiørbloggen og nettbutikken Mias Interiør.)

 Kjekt med en Clean Cotton Travelspray i vesken når man er i selskap eller på farten. Så liten at den passer i de aller fleste vesker.
 Sweet Strawberry og Garden Hideaway, to helt forskjellige dufter, som begge gir oss assosiasjoner til sommer og sol. :) :) :)
 Clean Cotton Reeds passer fint i litt større rom. Her står den på en kommode i stua hos Mia. De porøse trepinnene settes i flasken som inneholder duftolje, og oljen trekkes opp i pinnene så duften spres godt. Supert hvis du ønsker at det skal dufte godt hele tiden, og du er redd for å glemme å slukke levende lys.
 Fresh Cut Roses i medium krukke, sammen med to roser som er alt annet enn "fresh cut", men det ble fint likevel. ;)
Clean Cotton er en super baderomsduft. Ren og frisk, slik man helst vil at det skal lukte på badet. Og trenger man en ekstra øyeblikkelig boost, kan det være fint å ha en Roomspray stående. Den ble for en stund siden anbefalt på en blogg av en småbarnsmor som mente den var perfekt å ha hvis man akkurat hadde skiftet en bleie på et barn og det ringte på døra. :)
 Har du et lite bad kan det være nok å henge opp en Car Jar, gjerne på en søt knagg som den Mia har på badet sitt. :) Vi har 15 forskjellige dufter i Car Jars nå, den aller nyeste er Coconut Bay, som kom inn for et par dager siden.
Fluffy Towels og Baby Powder er også gode dufter å ha på badet, og krukkene er jo flotte dekorasjoner. Fluffy Towels er min baderomsfavoritt for tiden! :) Ønsker du litt svakere duft, kan du kjøpe smeltelys og ha i en fin holder i stedet. :)

Hvilke dufter bruker du på badet? :)

søndag 19. juni 2011

Flere bilder fra Yankee Candle fotosession hos Mias Interiør :)

 Bamse passer godt på Soft Blanket krukkene :) Alt tilbehør på bildene hører til hjemme hos Mia som driver nettbutikken Mias Interiør. Vi har vært på besøk der og tatt bilder! :) Noen av de vi tok ute kan du se i forrige blogginnlegg, og her får du se noen av bildene vi tok inne. Vi fant mange fine bakgrunner og mye fint tilbehør hjemme hos Mia. :)
Yankee Candle Chocolate Truffle. En Limited Edition produksjon som kommer kun i stor krukke. Nam nam :)
Yankee Candle Relax lys med blant annet lavendelduft. Rammen er fra Mias Interiør.
 En søt liten duftlyskrukke med barnlig motiv kan passe fint i hyllen på barnerommet.
 Fluffy Towels er den nyeste baderomsduften. Helt fantastisk ren og deilig duft, denne gir Clean Cotton konkurranse! ;)
Duftpose med duften Wedding Day. Perfekt i skuffer og skap der tøy oppbevares.

Enda flere bilder kommer om noen dager... Ha en flott søndagskveld! :)

onsdag 15. juni 2011

Frisk sommerinspirasjon fra Yankee Candle :)

Yankee Candle Sweet Strawberry Medium krukke 229,-
 Vi har hatt fotoshoot hos Mias Interiør på Fevik, der Kristin tok bilder og Mia og jeg tok oss av stylingen, og fant fine steder å ta bildene - det siste var ikke så vanskelig! :)
Yankee Candle duftvoks 21,- i mange varianter, passer fint i et hjerteformet sinkfat 49,-
Iskald sitronsaft i sommervarmen - Country Lemonade 125,- og 229,- og vannkanne 210,-Yankee Candle Garden Hideaway 229,- og 125,- Perfekt på bordet i din egen favorittdel av hagen.

Yankee Candle Mango Peach Salsa 275,- Hadde det ikke vært fint å hatt et Yankee Candle tre? :)
Det kommer mer fra fotoseansen om noen dager, så følg med for mer duftende sommerinspirasjon! :) Mvh Renate

tirsdag 7. juni 2011

De siste Yankee Candle nyhetene! Mye fint :)

 Yankee Candle Beachside Collection er en Limited Edition serie med store krukker. De brenner i 150 timer, og fåes i 4 forskjellige dufter. Alle med vakre, stemningsfulle sjømotiv på.
 Måndens dufter i juni er Island Spa og Sun & Sand. Det vil si at vi har 25% rabatt på alle produkter i disse to duftene.
 En nyhet i Yankee Candle`s Aromatherapy Spa serie: Relax - Lavender, Ylang-Ylang & Geranium. Duften skal virke beroligende og stabilisere humøret :)
 Black Cherry er tatt inne etter kundeønske, og dere må gjerne fortsette å komme med ønsker! Send dem til post@yankeestore.no
Yankee Candle Fresh Mint Duftvoks 21,-
 De 8 forskjellige duftvoksene vi har tatt inn fra Yankee Candle`s lager har allerede slått an. Dette er gamle dufter som har vært i salg før, men aldri hos yankeestore, så her hos oss er de nyheter denne måneden! ;)
Yankee Cande Star Fruit & Orange Duftvoks 21,-

Yankee Candle Crême Brûlèe Duftvoks 21,-

Ta gjerne en titt på alle nyhetene, og har du allerede prøvd noen av dem vil vi gjerne høre hva du synes! :) 
Ha en super junidag alle sammen :)